Menuer

 

Restaurant Atrium

Restaurant Atrium er idé- og konceptudviklet af Gastromé-ejerne Søren Jakobsen og William Jørgensen, som begge er dybt passionerede og leverer gastronomiske oplevelser til aarhusianere såvel som byens gæster.

 

Her i restauranten er fokus på gode lokale råvarer som er i sæson. Råvarerne får vi både fra eget mini-landbrug og lokale leverandører. Der er stort fokus på økologi og bæredygtighed. Retterne serveres i restaurant Atriums glaskuppel i den lille grønne gård i midten af Hotel Royal. Med grønne omgivelser og klart syn af himmelen, spiser man i de historiske og storslåede rammer fra Århus’ fineste hotel, Hotel Royal.

Hos Atrium er konceptet “Dining”. Det betyder, at vi fastsætter menuen, som består af 3 snacks og 3 sæsonbaseret retter, med vores helt eget frisk bagte brød med en hjemmerørt smør.

 

Velkommen til ATRIUM

BOOK HER

Se Restaurant ATRIUMs åbningstider her

Menu

atrium dining
Inklusiv vinbar, øl og vand.

Tirsdag, Onsdag, TORSDAG og Søndag 499,-
Fredag og Lørdag 699,-

3 sæson snacks med mousserende vin.
KoldhæveT ølandsbrød med pisket smør
Tre retter med årstiden og den gode smag i fokus.
Vinbar med velvalgte vine samt alkoholfri vin.
Øl, sodavand, isvand M/U bobler.

Aktuel sæson menu

Saltet laks 
Gulerod – rogn – dild
TERES MAJOR 
KÅLSKUD – svampe -SAUCE
KEFIR is 
Olivenolie -Citron – Crumble

A´la carte

saltet laks med gulerod rogn og dild
120,- (tilkøb af fritter 45,-)
TERES MAJOR, østershatte, KÅLSKUD og svampe sauce
195,-
Marineret hjertesalat med kyllingelår, havgus og crotoner
165,-
Dagens suppe
145,-
Toast af SURDEJ med coppa, gammel knas, dijon og pesto
150,-
Krogmodnet ribeye med grove fritter, salat og estragon emulsion
490,-
pistacie is med crumble, olivenoliekage og citron verbena
95,-
Book bord

Information

Der er åbent for reservation fra kl. 18.00.
Vinbar og ad´libitum drikke lukker kl. 21.30

Book bord

 

Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kreditkortselskabets gebyr

Vin menu

page2image3150336